Säännöt

Survivalin säännöt:

 
1. Pidä hauskaa, mutta kunnioita samalla muita pelaajia.
2. Käytä tervettä järkeä. Ole reilu muita kohtaan ja pelaa rehdisti.
3. Grieffaus kielletty, älä riko tai varasta muiden omaa (vaikka se ei olisi suojattu!)
4. Pelaajia ei saa tappaa. Ei satunnaisia reikiä/ansoja. Pelaajien välisiin taisteluihin on oma areena /warp pvp, jossa tappaminen on sallittua. Pvp-areenalla kamat säilyvät, mutta kuluvat.
5. Haxeista aina bannit, myös xrayhyn verrattavissa olevat resurssipaketit ja matemaattiset mainaustavat ovat kiellettyjä.
6. Bugien ja glitchien hyväksikäyttö on kiellettyä. Ilmoita henkilökunnalle, jos löydät bugin.
7. CAPS, spämmiminen, mainostaminen, kiroilu, venytys ja kinuaminen on kielletty chatissa.
8. Rakenna järkeviä rakennuksia, eli ei turhia torneja (1×1 tai 2×2 tai edes 3×3) jne. eikä epäasiallisia rakennelmia. Leijuviin rakennelmiin kysy henkilökunnalta lupa.
9. Lagikoneet ja 0-tick farmit on kielletty, sekä redstonekelloissa pitää olla on/off kytkin. Älä jätä kelloa turhaan päälle.
10. Max 50 entityä per 100 blockin alue. Entity = eläimet, mobit, veneet, villagerit, taulut, kaivosvaunut, itemframet yms.
11. Serverin henkilökuntaa on toteltava.
12. Afk-kalastaminen ei ole sallittua. McMMo kertoo, kun pitää vaihtaa paikkaa.
13. Jos et asu kylässä rakenna naapureista tarpeeksi kauas, vähintään 60 blockkia väliä. Kylissä voi olla omia sääntöjä, joten tutustu niihin ennen muuttoa. Kylien johtajat vastaavat kylien toiminnasta.
 
 
 
Sallitut modit:
– Optifine ja mini map, joissa ei näy entityt tai luolat.
– Fullbright
 
Säilytetään survivalin kartta siistinä. Maisemaa saa tuhota vain /warp resurssi.
 
 
 
Kohdellaan toisiamme kunnioittavasti. Me puutumme kiusaamiseen, mikäli tällaista havaitsemme. Mikäli sinua kiusataan Seikkailumaassa, ilmoitathan siitä aikuiselle tai henkilökunnan jäsenelle.

Kuva: verkkolehtikantti
 
 

Unbannit serverille?

Saitko bannit? Voit hakea unbanneja serverimme discordissa #unbanhakemukset kanavalla. Jos olet saanut bannit myös discordiin, niin bannit on ja pysyy.


Banaanisaari