Säännöt

Survivalin säännöt:

1. Pidä hauskaa, mutta kunnioita samalla muita pelaajia.
2. Grieffaus kielletty, älä riko tai varasta muiden omaa (vaikka se ei olisi suojattu!)
3. Ei spämmiä, CaPSIa, mainostusta, kiroilua tai kinuamista chätissä.
4. Rakenna järkeviä rakennuksia. Ei 1×1 tai 2×2 tai edes 3×3 torneja taivaisiin, eikä loukkaavia tai häröjä rakennuksia. Leijuvat rakennelmat sallittu ainoastaan henkilökunnan luvalla! Dirttitalotkin voi purkaa heti, kun on paremmat materiaalit saanut (maisemaa saa tuhota vain paikassa /warp resurssi ja netherissä /warp netherresurssi).
5. Pelaajia ei saa tappaa. Eikä murhia saa edes suunnitella. Ei ansoja eikä tahallista teleporttausta korkealle. Järki peliin. Pelaajien välisiin taisteluihin on oma areena /warp pvp, jossa tappaminen on sallittua. Pvp-areenalla kamat säilyvät, mutta kuluvat.
6. Jos et asusta kylässä, rakenna tarpeeksi kauas naapurista, väh. 60 blockkia mieluummin enemmän. Naapurisopu kunniaan, antakaa toisillenne tilaa laajentaa, mapissa on kyllä tilaa rakentaa.Kylissä voi olla lisäksi omia sääntöjä, joten tutustu niihin muuttaessasi kylään.
7. Entityjä (eläimet, mobit, itemframet, armorstandit) max. 50 per alue (100 blockkia), pidetään mobitkin paikalla. Ethän myöskään kerää mobspawnereihin satoja mobeja afkatessasi se 50 on ihan tarpeeksi.
Lagikoneet on kielletty, ei 0-tick farmeja, redstonekelloissa pitää olla on/off kytkin ja ne tulee sammuttaa, kun niitä ei tarvitse.
8. Henkilökunnan sanaa on uskottava. Jos käsky käy niin totella kannattaa.
9. Hakkereista ei tykätä. Seurauksena on aina banhammer eli bannit. Eli ethän käytä x-rayta tms. modpackia, joka helpottaa survivaliasi. Eläkä edes harkitse tai huutele chätissä. Arvostusta et tule tällaisilla saamaan. Myös pelkkä ”mulla on haxit”-huutelu chatissa voi johtaa muteihin tai banneihin. Optifine on sallittu.
10. Afk-kalastus on kielletty.

Käytä sitä maalaisjärkeä, niin vältyt suuremmilta sotkuilta.

Kohdellaan toisiamme kunnioittavasti. Me puutumme kiusaamiseen, mikäli tällaista havaitsemme. Mikäli sinua kiusataan Seikkailumaassa, ilmoitathan siitä aikuiselle tai henkilökunnan jäsenelle.

Kuva: verkkolehtikantti

Unbannit serverille?

Saitko bannit? Voit hakea unbanneja serverimme discordissa #unbanhakemukset kanavalla. Jos olet saanut bannit myös discordiin, niin bannit on ja pysyy.