Henkilökunta

Seikkailumaassa kuria ja järjestystä valvovat kaikenkarvaiset adminit, miniadminit ja chatvalvojat. Jos pelaat serverillä sääntöjen puitteissa niin nämä henkilöt tuskin koituvat harmiksesi. 🙂

Omistajat

Ylläpitäjiä/omistajia servulla on kaksi. He vastaavat rankeista, servun toiminnasta ja myös maksavat koko lystin.

emmi891

Omistaja ja serverin perustaja, joka aika varmasti tietää kaikki servuun liittyvät asiat.
Emmi on ikuisesti 21-vuotias ammatiltaan lastentarhanopettaja.

ttd880

Kaikkien aikojen afkaaja, tutummin Tedinä tunnettu, joka puhuu vähän, mutta asiaa. Tietää tietokoneista tosi paljon ja tekee tietokoneiden parissa myös työtään.

Adminit

Admineita on kahta sorttia: iso [A] (admin) ja pikku [a] (miniadmin).

Adminit: Somidos, Munaville, jamppaz94, Androsia, Asduuh, kuutioman7, Ovara, Siika22, play2002wh, JayPlayingTV ja erakoira.

Adminit

Somidos

”Heipparallaa olen Sami ikää ois vaivaset 30 vuotta. Toimin serverillä ädmininä ja aikaa on tulla auttamaan aina. Paikallekin saa pyytää, jos pelikaveria tai apua on vailla.”

jamppaz94

”Terve olen J niinkuin Jamppa ja ollut mukana serverin toiminnassa  alkuajoista saakka. Pyörin ympäriinsä adminina ja apuja saa pyytää ongelmaan kuin onkelmaan. X-Rayn käyttäjien mettästys on meikäläisen lempipuuhaa.”

Androsia

”Se ainoa ja oikea Androsia tässä. Sellainen ”vanha” kaveri joka yrittää vahtia ja olla reilu kaikkia kohtaan. Ei tarvitse pelätä kysyä apua, ei ole tyhmiä kysymyksiä vain tyhmiä vastauksia. Nähdään pelissä ja pidetään hauskaa serverillä. – Lagimestari”

Munaville

”Hei, olen Munaville (vainumuna) ja olen vuonna 2003 syntynyt poika Kainuusta.”

kuutioman7

”Mooi, olen Kuutio, adminina täällä kesäkuusta -19. Minut tunnetaan kylien väsäämisestä, kehnon teknologian omistamisesta ja afkikoppiperinteen vaalimisesta. Mitäs muuta, no lempivärini on keltainen ja tykkään juua kahavia. Mulle saa jutella ihan mistä vaan, nähdään servulla!”

Siika22

”Hei, olen Siika! Tykkään pelata kaikenlaisia pelejä. Mä asun kuolleiden kalojen kunnassa. Tykkään lepuuttaa silmiäni.”

Ovara

Ovara on world edit maisteri ja osaa rakentaa mahtavasti!

Asduuh

Tarviiko tää esittelyä?

erakoira

Pitkäaikainen pelaajien tuki ja turva.

play2002wh

”Moi olen play, olen pyörinyt serverillä pitkään ja olen serverin kielipoliisi adminhommien lisäksi. Vietän junissa yhtä paljon aikaa kuin serverillä.”

Miniadminit

 Timanttilukki, Draami ja DragonGirl97

Chatvalvojat

Lisäksi servulla on chatvalvojia, jotka kauniisti hiljentävät suurisuiset pelaajat ja spämmijät. Lapsiystävällisellä serverillä voi vähän miettiä mitä chattiin suustaan päästää.

@ArkajalkaNakedTrio, ardee,  CleaR_sKy_02  ja tjufy.

Rakentajiakin servulla on tekemässä hienoa työtä ja suurin osa yllämainituista kuuluu myös tähän kastiin. 🙂

Rakentajat

Erikseen mainittakoon: 13lack_PirateTanniih, redpandaq ja cadillacmv_3. Lisäksi serveriä on auttanut henkilöitä, jotka eivät halua nimeänsä mainittavan julkisesti.

Pelaajat voivat myös osallistua serverin rakentamiseen esimerkiksi rakentamalla creativeen Hide and Seek-mappeja. Parhaimmat mapit otetaan pelikäyttöön.

Hakemukset voit lähettää discordiimme, josta löytyy myös ohjeet hakemiseen. Discordi-linkin saat survivalista komennolla /discord.