Minipelit

Minipeleihin pääset sanomalla /server minipelit

Minipeliserverillämme pelimuotoja on tällä hetkellä kaksi: Hide and Seek ja Build Battle. Minipeliserverillä järjestetään myös muita minipelejä joka lauantai klo 18 (mm. veneralli, possuralli, spleef). Minipeleistä tiedotetaan serverin discordissa.

Hide and seek

Hide and seek on pelimuoto, jossa osa pelaajista menee palikoina piiloon (hiders) ja osa yrittää etsiä piilossa olevat palikat (seekers) sekä löytäessään yrittää saada heidät kiinni tappamalla. Mikäli piiloutuja jää kiinni, hänestä tulee etsijä.

Etsijöillä on aseina kirves ja jousipyssy, jossa on loputtomuus lumous. Piiloutujilla on puolustuksenaan etsijöitä vastaan miekka, jousi sekä 20 nuolta, jotka tulevat 60 sekuntia pelin alkamisen jälkeen. Piiloutujat saavat myös aseiden kanssa samaan aikaan raketteja, joiden ampuminen saattaa paljastaa sijaintisi, mutta saat rahaa. Rahalla voit ostaa esim. palikanvaihto edun Hide and seek kaupasta.


Peliin liittyminen onnistuu klikkaamalla hiiren oikealla tämän näköisiä kylttejä.

Vihreä lasi kertoo, että peli ei ole vielä alkamassa ja siihen voi liittyä.
Keltainen lasi kertoo, että peli on alkamassa. Vielä ehdit mukaan!
Punainen lasi kertoo, että peli on jo alkanut eikä siihen voi liittyä.

Build Battle

Build Battlessa pelaajat ottavat mittaa toistensa rakennustaidoista. Alkuun äänestetään aihe, joka sitten rakennetaan. Lopussa pelaajat pääsevät arvostelemaan toistensa rakennelmat ja eniten pisteitä saanut voittaa.